بهترین سریال های شبیه مردگان متحرک - معرفی 9 سریال برتر شبیه واکینگ دد

بهترین سریال های شبیه مردگان متحرک - معرفی 9 سریال برتر شبیه واکینگ دد

  • ایثار علیزاده
  • ۳ سال پیش
  • ۵ دقیقه مطالعه
  • ۱۸,۷۰۸

مردگان متحرک با فصل دهم خود، امسال به سمت یک پایان بندی عالی پیش میرود. اما اینجا برای طرفداران این ژانر آخر خط نیست. اگر انتشار قسمت های جدید این مجموعه اشتهای شما را برای وحشت بیشتر باز کرده است، با سریال های این لیست عطش خود را بر طرف کنید. این لیست شامل بهترین سریال های زامبی، بهترین سریال های پسا آخرالزمانی، بهترین سریال های ترسناک با داستان های درام قوی و نیز بهترین سریال هایی است که توسط سازندگان مردگان متحرک ساخته شده است. همه این سریال ها باعث میشوند تا خود را در یک شرایط آخرالزمانی متصور شوید.

 

پیشنهاد میکنم اگه از طرفدارای ژانر آخرالزمانی هستید، مطلب بهترین فیلم های سینمایی آخرالزمانی ما رو هم از دست ندید. 

صد – The 100

لکسا - صد

این مجموعه آخرالزمانی شبکه CW، در ژانر علمی-تخیلی قرار میگیرد؛ اما از لحاظ حس و حال نزدیکترین سریال به مردگان متحرک است. این مجموعه نیز درست مثل واکینگ دد در دنیایی خطرناک و بی حفاظ جریان دارد و ماهیت قهرمان های آن در ابهام قرار دارد. زیباترین نکته در مورد این مجموعه، مجموعه بازیگران بی نظیر آن است که امکان ندارد مخاطب را وابسته خود نکنند؛ با این وجود هر لحظه ممکن است کاراکتر مورد علاقه شما کشته شود. داستان این سریال 97 سال پس از جنگ هسته ای رخ میدهد که زمین را نابود میکند و تنها بازماندگان نسل انسان، در یک ایستگاه فضایی به نام «آرک» که به دور زمین می چرخد زندگی میکنند. هنگامی که افزایش جمعیت در آرک به مشکلی جدی تبدیل میشود، 100 نوجوان مجرم به زمین فرستاده میشوند تا ببینند که آیا زمین قابل سکونت است یا خیر. این نوجوان ها خیلی زود پی میبرند که آنها تنها انسان های روی زمین نیستند و مجبور میشوند برای بقای خود در دنیایی جدید و ناشناخته بجنگند.

رسم و رسوم این مجموعه شاید به اندازه مردگان متحرک وسیع نباشد، اما برای مردم اهمیت کمتری ندارد؛ و هنوز هم «آلیشا دبنام-کری» برای نقش خود به عنوان «لکسا» در فصل دوم و سوم این سریال بیشتر از نقش اصلی خود در مجموعه «از مردگان متحرک بترسید (Fear the Walking Dead)» شهرت دارد.

این سریال متشکل از 7 فصل و 100 اپیزود است که در سال 2020 به پایان رسید.

طایفه زد / تابستان سیاه – Z Nation/Black Summer

تابستان سیاه

دو مجموعه تلویزیونی زامبی در یک قاب! سریال Z Nation که از سال 2014 تا 2018 از شبکه Syfy پخش شد، بزرگترین رقیب مردگان متحرک به شمار میرود. این سریال نیز مانند مردگان متحرک از یک داستان آخرالزمانی با موضوع زامبی بهره گرفته است. این سریال گروهی از بازماندگان را سه سال پس از شروع ظهور زامبی ها دنبال میکند که در پی منتقل کردن فردی به نام «مورفی» هستند. یک واکسن روی مورفی آزمایش شده بود و او تنها کسی بوده است که از گاز زامبی ها جان سالم به در برده است. اما مورفی آدمی عوضی است و همراهی او بسیار سخت است. این مجموعه بودجه بسیار کمتری نسبت به واکینگ دد داشت؛ اما با این حال انتظارات مخاطبان را به خوبی برآورده کرد.

 

سریال تابستان سیاه نیز پاسخ سازندگان سریال  Z Nation در مقابل سریال از مردگان متحرک بترسید است. تابستان سیاه پیش درآمدی بر Z Nation است و چگونگی شروع آخرالزمان و ظهور زامبی ها را نشان میدهد. این سریال با اینکه پیش درآمدی بر سریال Z Nation است، اما راه خود را پیش برده است و چندان با آن مرتبط نیست. با دیدن این مجموعه فکر میکنید که این سریال بیشتر شبیه بازی های کامپیوتری  شوتر اول شخص است تا یک مجموعه تلویزیونی. برای دیدن هر کدام از این دو سریال لازم نیست حتما دیگری را دیده باشید؛ چراکه داستان آنها چندان به هم گره نخورده است و کاراکتر های مشترک بسیار کمی دارند.

سریال Z Nation در مجموع شامل 5 فصل و 68 اپیزود، و سریال تابستان سیاه شامل 2 فصل 8 اپیزودی است.

پادشاهی – Kingdom

سریال پادشاهی

سریال کره ای هیجان انگیز پادشاهی به خوبی از زامبی ها برای خلق یک داستان خلاقانه بهره گرفته است. داستان این مجموعه در اوایل قرن شانزدهم در کره جریان دارد. داستان این سریال شاهزاده ای را دنبال میکند که با آشکار کردن مسئله ای مهم، سعی در براندازی پدرش دارد. پدرش مبتلا به یک بیماری است که به سرعت در حال شیوع است. شاهزاده این بیماری را بررسی میکند و پی میبرد که بیماری پس از کشتن میزبان خود، آنرا به صورت زامبی زنده میکند. حال او و متحدانش باید برای متوقف کردن این ویروس و زامبی ها و در کنار آن برای نجات دادن خاندان خود بجنگند. سریال پادشاهی، جزئیات تاریخی و سیاسی آن زمان را نیز با داستان خود ترکیب کرده است و به جرأت میتوان گفت که بهترین سریال با موضوع زامبی از زمان انتشار واکینگ دد تاکنون است.

رانده شده – Outcast

رانده شده

«رابرت کرکمن»، نویسنده مجموعه کامیک هایی که واکینگ دد بر اساس آنها ساخته شده است، سریال کمتر مورد توجه قرار گرفته «رانده شده» را بر اساس مجموعه ای دیگر از کامیک های خود ساخته است. این مجموعه داستان کایل بارنز را برایمان تعریف میکند؛ فردی که به دلیل منحوس بودن به منطقه ای روستایی در حاشیه ویرجینیا رانده میشود. نتیجه این تبعید این است که کایل به یک متخصص در زمینه مسائل اهریمنی و ماورایی میشود و از دانش خود برای کمک به یکی از دوستانش به نام ریو نیز استفاده میکند. این مجموعه بسیار ترسناک است و مجموعه کاراکتر های مکمل قوی دارد. همچنین این مجموعه تمی تاریک و جنوبی دارد که به ذوق طرفداران مردگان متحرک خوش خواهد آمد.

این سریال در قالب 2 فصل 10 قسمتی به پایان رسید.

نمایش مورمور – Creepshow

Creepshow

اگر موجوات عجیب و غریب واکینگ دد بخش مورد علاقه شما در این مجموعه است، سریال کریپ شو قطعا مورد علاقه تان واقع خواهد شد. این آنتولوژی در واقع ریبوتی از نسخه کلاسیک، به نویسندگی استفن کینگ و کارگردانی جورج رومرو، شخصی که صنعت مدرن فیلم های زامبی را با فیلم «شب مردگان زنده (Night of the Living Dead)» آغاز کرد می باشد. این مجموعه شامل 6 اپیزود است که هر کدام داستان مستقلی را روایت میکند.

تسخیر خانه هیل – The Haunting of Hill House

خانه هیل

در این اثر از «مایک فلناگان» خبری از زامبی ها نیست؛ اما درست مثل مردگان متحرک، ترسناکترین موجودات آن انسان ها هستند. فصل اول این سریال با اقتباسی کلی از رمان «تسخیر عمارت جهنمی» اثر «شرلی جکسون» ساخته شد و کم کم آنرا به درامی در مورد خانواده ای که دو عضو خود را از دست داده است توسعه دادند. این خانواده مادر و دختر جوان خود را به فاصله 26 سال از دست میدهد؛ اما هر دو به علت زجری که در طول زندگی در عمارت هیل کشیدند از دنیا رفتند. پس از مدتی دوقلو های این خانواده به همراه پدرشان دوباره گرد هم می آیند، اما زخم های قدیمی دوباره باز میشوند و وحشت های جدید و قدیمی نیز به سراغشان می آیند. در این سریال نیز مانند مردگان متحرک، این ترس از وقایع نیست که مخاطب را جذب خود کرده است، بلکه قدرت دینامیک بین کاراکتر ها و بیننده است که باعث میشود در حالی که در وحشت به سر میبریم به سرنوشت کاراکتر ها اهمیت دهیم. از مردگان متحرک بترسید که از همان ابتدا به صورت یک درام خانوادگی آغاز میشود، شباهت بیشتری نسبت به مردگان متحرک به خانه هیل دارد، مخصوصا سه فصل اول آن و قبل از اینکه از فصل چهارم بیشتر جلوه وسترن به خود بگیرد. پس از دیدن خانه هیل، اگر به سبک آن علاقه داشتید میتوانید فصل دوم آن، یعنی تسخیر بلای مانور را نیز ببینید.

در بدلندز – Into the Badlands

Into the Badlands

اگر از کشت و کشتار های فجیع انسان ها در واکینگ دد خوشتان می آید اشکالی ندارد. بخش مهمی از سریال شامل همین است! و سریال Into the Badlands حتی بیشتر از مردگان متحرک از این ویژکی برخوردار است. این سریال در چند صد سال آینده جریان دارد؛ زمانی که ایالات متحده از بین رفته است و آنچه از آن باقی مانده است به صورت فئودال اداره میشود. این سریال داستان «سانی» را دنبال میکند. یک جنگجو که در استخدام قدرتمند ترین مالک بد لندز است. هنگامی که سانی پسری از منطقه ای دیگر را ملاقات میکند، زندگی اش دگرگون میشود؛ چراکه این پسر راز هایی را با خود دارد. این دو نفر ماجرای خود را برای یافتن حقیقت با هم از سر میگیرند. جادو، رمز و راز و خشونت از المانت های اصلی این سریال هستند. این مجموعه با واکینگ دد تفاوت های بسیاری دارد، اما یک از بهترین سریال های آخر الزمانی است که میتوانید پس از مردگان متحرک ببینید

باران – The Rain

The Rain

در این مجموعه باید به زیرنویس ها دقت کامل داشته باشید. اما ارزشش را دارد. باران، مجموعه ای دانمارکی است که در جهانی با ویروسی که توسط باران حمل میشود جریان دارد. در حالی که اکثر جمعیت اسکاندیناوی از بین رفته است، دو دوقلو با پناه گرفتن در یک پناهگاه امن به مدت 6 سال از این اپیدمی جان سالم به در میبرند. آنها به دنبال پیدا کردن پدرشان به یک گروه دیگر از بازماندگان می پیوندند و امیدوار اند که یک منطقه قرنطینه شده را پیدا کنند. این سریال در قالب 3 فصل به کار خود پایان داد؛ بنابراین لازم نیست نگران اپیزود های جدید و سرنوشت داستان باشید.

لطفا توجه کنید که ثبت نظر باید مطابق با قوانین نشر آداروک باشد.